Stadion Grootste Fiasco Ooit: 'Feyenoord Moet Niet Doen Alsof Het Barcelona Of Real Madrid Is'

 • Gepubliceerd op 22 dagen geleden

  Voetbal InternationalVoetbal International

  Feyenoord krijgt voorlopig geen nieuw stadion. De club heeft in een persconferentie toelichting gegeven. Iwan van Duren volgt het stadiondossier op de voet en was erbij in De Kuip. Hij blikt terug met Matthijs Vegter. 'Dit is het grootste fiasco in de 113-jarige geschiedenis van Feyenoord.'  Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op ons kanaal. Wij uploaden elke dag nieuwe video’s. En vergeet niet… kijken = liken!

  WORD LID VAN VI PRO EN KRIJG DE SEIZOENGIDS CADEAU! www.vi.nl/abonneren
  Als lid van VI PRO ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws! Nu al vanaf €1,15 per week.

  Wil je weten wat VI PRO is? Lees het hier: www.vi.nl/over-pro

  VOORDELEN ABONNEMENT OP VI PRO?
  Onbeperkt toegang tot alle VI PRO-artikelen
  Gratis Seizoengids
  Altijd en overal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws
  Na iedere topwedstrijd een tactische analyse
  PRO-artikelen delen met vrienden
  Altijd gratis verzending in de webshop

  VOLG VOETBAL INTERNATIONAL
  | Website 🖥️ www.vi.nl/​
  | Instagram 📸 voetbalinte...
  | Facebook 📱 voetbalinter...
  | Twitter 🐦 VI_nl

  DOWNLOAD DE APP
  App Store apps.apple.com/nl/app/voetbal...
  Google Play Store play.google.com/store/apps/de...

Voetbal International
Voetbal International

🏟 Wat moet Feyenoord doen: wéér een nieuw plan maken voor een stadion of de huidige Kuip renoveren?!

21 dag geleden
xDeamZz
xDeamZz

paar pisbakken en n likkie verf en we kenne weer

20 dagen geleden
mv11000
mv11000

Nee joh gewoon opdoeken die hap

20 dagen geleden
Sjoerd Schuren
Sjoerd Schuren

Renoveren😅😂😅😂 Die badkuip. Is dit!?!! wel mogelijk.

21 dag geleden
WJJ H
WJJ H

De huidige kuip renoveren is korte termijn beleid en hetzelfde als 200 miljoen euro bij het oud vuil te leggen. Over 20 jaar kost een nieuwe kuip geen 400 maar 600-800 miljoen.Een nieuw stadion is de enige en juiste keuze.

21 dag geleden
Thistle Bites
Thistle Bites

Wat een leugens omtrent dat het stadion zo gerenoveerd kan worden. Is er is zo vaak aangetoond dat het niet uitvoerbaar is, waarom blijft een journalist van VI er dan op hameren? Een nieuw stadion is de enige uitweg.

21 dag geleden
Martino Retel Helmrich
Martino Retel Helmrich

https://youtu.be/785BjFZvVqI

14 dagen geleden
Filmer
Filmer

Feyenoord is een van de mooiste clubs van Nederland, maar alleen een topclub wat betreft stadionbezoek en fanatisme. Qua prestaties en organisatie zijn ze niet top, en dat lijkt hier voor een spagaat te zorgen. Aan de ene kant moet het het stadion van een topclub worden, aan de andere kant is dat niet haalbaar omdat ze geen topmanagement en -spelers hebben en daardoor te weinig topprestaties leveren. Het wringt aan alle kanten, zo zonde.

15 dagen geleden
banil Samno
banil Samno

De slag is gemist. in 2013 lag er een goed plan maar werd het om onduidelijke reden afgeschoten. Zelfs verbouwen van de kuip is te duur. De staal prijzen zijn al een tijdje aan het stijgen. Ze moesten het gewoon bij een voetbal stadion houden. Nu ga je tientallen miljoen pompen in een kuip die je niks oplevert. Feyenoord gaat PSV niet meer achterna , alleen als het beleid duidelijk verbeterd ( waar het nu op lijkt ). Weer een kans gemist maar dit zag je al van ver aankomen...

16 dagen geleden
P R
P R

Ehm. Die zoon is geboren in 2014. En in 1926 zou ie 11 jaar zijn. Dan heeft moeders wel heel lang gedaan over die bevalling :-)

16 dagen geleden
WesV8
WesV8

11 jaar en dan al een baard jaja

16 dagen geleden
Robert Steinberger
Robert Steinberger

Grootste fiasco? door het niet te bouwen besparen ze en heel veel geld en de supporters zijn er blij mee.....

17 dagen geleden
Drumsgoon
Drumsgoon

Dat opknappen kost toch ook 100en miljoenen, terwijl het weinig verdiendcapaciteit oplevert. Dus dan ben je nog verder weg...

17 dagen geleden
Nico Thenu
Nico Thenu

Ik denk dat het probleem is dat een RdK alleen maar bezig is met nieuwbouw tegenhouden, maar vergeet met een serieus te nemen eigen plan te komen. Er wordt al meer dan een decennium door de gemeente en het MKB geroepen dat bij elk verbouw- of nieuwbouwplan ook gebiedsontwikkeling omheen gepland moet worden om politieke steun te krijgen voor financiële steun aan bouwen of verbouwen. RdK blijft echter eigenwijs haar oude plannen kopiëren die ze dan zonder die gebiedsontwikkeling als goedkoper dan nieuwbouw wegzetten, maar waar dan geen gebiedsontwikkeling aan gekoppeld wordt omdat ze die gebiedsontwikkeling zelf onbelangrijk vinden om dan vervolgens boos en verontwaardigd te reageren als dat gekopieerde plan zonder gebiedsontwikkeling weer afgewezen wordt. Het is om moedeloos van te worden. RdK weet dat gebiedsontwikkeling in het plan moet om ervoor te zorgen dat Feyenoord ook financiële steun krijgt uit de gemeente, maar blijft het gewoon vertikken dit erin te zetten. RdK is louter alleen aan het tegenhouden waardoor de club stilstaat, terwijl hun concurrenten wel verder komen. Ik ben niet eens tegen verbouwen als er een serieus te nemen plan zou kunnen ontstaan, maar RdK heeft keer op keer alleen maar bewezen dat ze niet willen luisteren wat nodig is om steun te krijgen om te kunnen verbouwen en daarbij alleen maar ruzie met iedereen maken die niet eens zozeer tegen verbouwen is, maar gewoon kritische vragen stelt over waarom ze wederom die stadsontwikkeling niet meenemen in hun plannen. Je gaat gewoon ook haast denken dat ze expres geen stadsontwikkeling meenemen omdat ze eigenlijk helemaal geen derde ring op de Kuip willen, maar louter renovaties en dat alles blijft zoals het nu is. Punt lijkt gewoon dat zij de Kuip belangrijker vinden dan het team op het veld. Ondertussen zijn zij echter weer de eersten die roepen dat spelers, trainers of beleidsmedewerkers moet oprotten als de sportieve resultaten niet naar hun zin zijn, terwijl zij het kunnen halen van betere spelers door beleidsmedewerkers op allerlei manieren dwarsbomen. Het is geen mooi verhaal geworden, maar helaas is het zoals het is.

20 dagen geleden
Don
Don

Vorige week schreven de fye fans nog: we worden kampioen 🤣😂🙊

20 dagen geleden
Kees De jong
Kees De jong

Lekker joh, al die plannen in de vuilnisbak. Alsof het allemaal niets kost. Feyenoord heel geld genoeg🤭. Één ding, wat iedereen ook lult, we hebben nog steeds het mooiste stadion van Nederland. Lijkt wel of iedereen dat vergeten is

20 dagen geleden
Tafelkleed
Tafelkleed

Waarom Wordt Elk Woord Met Een Hoofdletter Geschreven?

20 dagen geleden
gogojoob
gogojoob

Nog niet zo erg als bij Veronica Inside, waarbij ze alles met de Capslock-toets denken te moeten overschreeuwen.

19 dagen geleden
K Heining
K Heining

Even Ajax lief aankijken

20 dagen geleden
Don
Don

Misschien dat we eind van het seizoen hun beste speler weer kopen voor een miljoentje of 2🤣😂 (moeten ze nog wel stukken beter worden komende tijd) 🙊

20 dagen geleden
Willem Ulrich
Willem Ulrich

Wat betreft het gelre dome de oorspronkelijke ontwerper]wund] had een ontwerp wat voor 90 mil. gebouwd kon worden maar door alle luchtfietserij van karel aalbers koste het uiteindelijk 170 mil. Een aantal jaren later is het geheel verpatst aan een project ontwikkelaar voor 30 mil. tel uit je winst voor alle geldschieters welke de bouw hebben mogelijk gemaakt plus gemeenschapsgeld van de gemeente arnhem ten behoeve van garantstellingen. en kijk wat het uiteindelijk heeft opgeleverd voor vitesse nog niet bezet door 50% van wat mogelijk is.

20 dagen geleden
Martijn Scheeve
Martijn Scheeve

Iwan, minder roken jongen! Blijft niks meer van stemmetje over. ;)

20 dagen geleden
Minute Repeater
Minute Repeater

Het was een megalomaan project "from the get go, Feyenoord heeft geen cent te makken en is verast dat dit niet doorgegaan is. Zodra de gemiddelde bestuurder voor een plan kiest lijkt het wel alsof in bloed geschreven is, hoe vaak ook wordt aangetoond dat het niet kan. Het is onbegrijpelijk hoe slecht deze club al decennia lang bestuurd wordt, dit gaat niet meer goed komen; het zegt al genoeg ze met adders zoals Goldman Sachs (die notabene feitelijk eigenaar zijn van die bouwval) en de BAM. Het gaat echt niet meer goed komen met deze club.

20 dagen geleden
Zier Bruin
Zier Bruin

Laten ze eerst eens leren voetballen.

20 dagen geleden
loulou 10Dimensions
loulou 10Dimensions

Een goede en nodige video idd dus bedankt jongens! 👍🏼

20 dagen geleden
Wiel Nijboer
Wiel Nijboer

Wat een lamlullen dat zogenaamde bestuur!

21 dag geleden
Juriaan Schimmer
Juriaan Schimmer

Knoop doorhakken laat zien wat kan mogelijk is

21 dag geleden
patrick kerpels
patrick kerpels

Stelletje amateurs in het bestuur

21 dag geleden
Justin Credible
Justin Credible

Feyenoord is GEEN concurrent van Ajax! Al heeeeeeel lang niet meer!

21 dag geleden
Justin Credible
Justin Credible

1x kampioen in 21 jaar.. niks meer voorstellen in Europa en dan zo'n stadion willen????

21 dag geleden
Maarten Westermann
Maarten Westermann

Drie mogelijkheden: 1. Of ze wisten het best dat het veel duurder zou worden, en ze liegen ons weer wat voor. 2. Of ze wisten het niet en zijn echt verrast, en dan zijn ze ronduit incompetent. 3. Of iets ertussen in, en ze hoopten dat het allemaal nog mee zou vallen, en dat is op z’n zachtst gezegd naïef. Dus, RvC Feyenoord, kiest u maar: 1. Leugenaars; 2. Incompetent; 3. Naïef. In alledrie de gevallen, slecht management en al helemaal slecht toezicht dat u als RvC had moeten geven. Jullie hebben er een potje van gemaakt de afgelopen jaren. Rest nog slechts één ding: Opstappen.

21 dag geleden
Pieter van Bragt
Pieter van Bragt

Maarten wijzeman

19 dagen geleden
Den Haag
Den Haag

Feyenoord is mijn favoriet club hier nl, maar effe serieus. Probeer eerst op sportief gebied wat te presteren... bijv op champions League niveau. Zorg dat je laatste 16 haalt, kijk dan straal je topclub uit komt er mee geld binnen dan kan je denken aan een grotere mooi stadion etc. Want van potjes tegen Union Berlijn in de confence league word je niet vrolijk van... stel bouw je zo’n mooie stadion dan heb je alsnog, heel matig elftal die moeite heeft tegen clubs in de eredivisie rechter-rijtje. Toornstra kokcu is gwn echt te matig voor Nederlandse topclub. Het geld dat je wilt investeren, kan je beter uitgeven betere spelers, zodat je sportief beter presteert zowel in competitie als Europa, kijk dan naar uitbreiding van stadion lijkt mij.

21 dag geleden
Stefan de Ruijter
Stefan de Ruijter

Toornstra is echt heel erg underrated hoor zeker wel feyenoord waardig en Kokcu is ook helemaal geen verkeerde speler mag alleen wat constanter worden

14 dagen geleden
Don
Don

@Den Haag komt altijd een factor van geluk bij kijken en als het team niet lekker draait (wat nu beter gaat) helpt meestal ook niet mee om spelers veel te laten groeien.

20 dagen geleden
Den Haag
Den Haag

Ja beter scouten, waarom lukt het Ajax wel en Feyenoord niet? PSV ook bijv, madeukee en die middenvelder ben even zijn naam kwijt zijn prima versterkingen. Dat komt Feyenoord aankaken met Linssen. Kom op, ik vind het jammer om te zeggen maar het is echt al jaren een grote puinhoop bij Feyenoord ik zie niet snel dat het gaat verbeteren helaas

20 dagen geleden
Don
Don

Ben het met je eens maar ze hebben al een paar keer hard verkeerd gegokt met dure spelers sinds Cruz en van hoojdonk

20 dagen geleden
Jurriaan Momberg
Jurriaan Momberg

Dit hoort erbij, komt goed. Nieuw stadion in 2026. De Kuip stinkt en heeft zijn tijd gehad

21 dag geleden
Durka Durk
Durka Durk

Feyenoord bij de bank be like: Geef. Ons. Meer. Geld. Kut!

21 dag geleden
Steinerbos
Steinerbos

"het is niet zo ver om hem te bellen".... weten ze bij VI niet hoe een telefoon werkt?

21 dag geleden
Mijn Naam
Mijn Naam

Eerst moet er een tribune instorten met veel doden, dan pas gaan ze iets nieuws bouwen.

21 dag geleden
Frank
Frank

Helder Iwan! En zeker niet van deze twee, die zelfreflectie!

21 dag geleden
Mike Van Aerle
Mike Van Aerle

als je 1 keer in de 18 jaar kampioen word, (als Ajax en PSV en AZ toevallig een slecht jaar heeft) dan moet je ergens mee pronken, mooiste stadion bla bla bla, allemaal leuk maar je hebt er niks aan. en De Kuip is een mooi stadion maar is toch gewoon super oud man kan toch niet meer in deze tijd

21 dag geleden
Black Jack
Black Jack

Toen Ik az las wist ik al dat ik niet verder hoefde te lezen

19 dagen geleden
Bjorn Hiep
Bjorn Hiep

@Mao LongDong Ja ik kan het gewoon maar niet begrijpen dat een stad met zoveel inkomsten door de haven en andere bronnen. Een stad en club "die geen woorden, maar daden" als motto heeft. Al twintig jaar lang loopt te sukkelen. De plannen voor Feyenoord City hebben al dertig miljoen gekost, dertig miljoen aan geleend geld. Met als gevolg dat er nog geen baksteen is gelegd, stadion Feyenoord failliet is, en de club Feyenoord totaal geen toekomst heeft op korte en lange termijn. Al zit de Kuip iedere wedstrijd uitverkocht vol, dan nog word er geld op verloren. En dat is gewoonweg niet vol te houden. Ik draag de club uit zuid een warm hart toe, en wanneer ik in Nederland ben ga ik er dolgraag een paar wedstrijden kijken. Echter ik vindt dit allemaal maar zeer amateuristisch.

21 dag geleden
Mao LongDong
Mao LongDong

@Bjorn Hiep Ik verwoordde het iets subtieler, maar inderdaad dit ja.

21 dag geleden
Bjorn Hiep
Bjorn Hiep

Het was ooit een prachtig mooi stadion. Maar tegenwoordig schaam je je als Nederlander kapot wanneer het Nederlands elftal daar nog een wedstrijd speelt. Alsof je in één of ander derde wereld land te gast bent waar ze geen poen hebben om een fatsoenlijk stadion te bouwen. Het is niet voor niets dat de Kuip geen enkele fatsoenlijke wedstrijd van de UEFA meer krijgt toegewezen. Zo zie je maar dat liefde inderdaad blind maakt, er zijn blijkbaar nog hordes Feyenoord fans (Alhoewel ik deze mensen geen fans durf te noemen als ze eigenlijk voor de ondergang van hun club zorgen.) die niet zien dat de Kuip een lelijke roestbak is geworden die totaal uit de tijd is.

21 dag geleden
Mao LongDong
Mao LongDong

Het is wel echt een prachtig stadion, maar het valt van ellende uit elkaar. Als Feyenoord een NEC-situatie wil voorkomen moet er op z'n minst een flinke renovering komen.

21 dag geleden
Wim 1975
Wim 1975

Wat zou deze club groot kunnen zijn met een goed management erop. Maar het is werkelijk waar altijd gezeik in Rotterdam en eigenlijk doet dat gewoon pijn. Getekend een fan van die andere mooie Club.👍

21 dag geleden
Bundy
Bundy

Eerst even goed voetbal laten zien 🤣🤣

21 dag geleden
W V T
W V T

Renovatie betekent 3 jaar lang in een bouwput spelen en er blijft niks over van de originele eenvoud/charme van de Kuip. Met afgesloten vakken, misgelopen inkomsten als bonus. VI, AD en Rijnmond steken al jaren hun kop in het zand als het over renovatie gaat. "Er liggen plannen om het stadion op te knappen" hoor je de hele tijd, maar of het goede plannen zijn wordt nooit op ingegaan.

21 dag geleden
Kai QORE
Kai QORE

Come on, 180 miljoen is in de toekomst 2x een groepsfase spelen in de Champions League 8-)

21 dag geleden
Blue Boys
Blue Boys

Leuke video mannen

21 dag geleden
Ruben Dragtstra
Ruben Dragtstra

Vond Iwan's maatje Knipping niet dat er wel een nieuw stadion moest komen plaats van verbouw van de Kuip?

21 dag geleden
HET GROTE AJAX
HET GROTE AJAX

Ik dacht dat het in Rotterdam altijd was, Geen woorden maar Daden, maar over dit stadion hoor ik alleen maar woorden maar zie geen daden.. Zet het op film, maak er een DVD van. Brengt weer wat centjes op 😂

21 dag geleden
George
George

@Filmer niemand zegt toch dat jullie overgenomen zijn door sjeiks?😂

15 dagen geleden
SEEDORF DINHO
SEEDORF DINHO

@Mark E. als ik moet schijten denk ik altijd aan feyenoord

20 dagen geleden
SEEDORF DINHO
SEEDORF DINHO

@Mark E. zielig

21 dag geleden
HET GROTE AJAX
HET GROTE AJAX

@George Zolang we maar in de CL presteren! . Kampioen worden we toch wel.

21 dag geleden
George
George

Oké het kleine Ajax, hou jij je maar weer bezig met die club die 9 puntenverlies heeft met een team dat 3x duurder is dan het 2e beste team van NL😂

21 dag geleden
Okidoki
Okidoki

Pijnlijk. Geen nieuw stadion betekent geen groei. Kun je lullen wat je wilt over de huidige Kuip, maar dat is een vaststaand feit. Zal niet lang meer duren voordat ze definitief "plek 3" moeten inleveren. Echter als ik het zo hoor zijn ook de supporters de oorzaak, in elk geval een agressief deel dat geen nieuw stadion wil. Gek hoe clubliefde tot de ondergang kan leiden.

21 dag geleden
Bjorn Hiep
Bjorn Hiep

@Mark E. Blijkbaar kunnen we deze vraag beter aan jou stellen Mark. Ik ben m'n hele leven lang al een groot fan van de club op zuid. Maar vast willen blijven houden aan spelen aan de Kuip is zelfmoord. Stadion de Kuip is failliet, er is nul, komma nul geld meer. En laten we eerlijk zijn, het stadion is hopeloos verouderd en is echt niet meer van deze tijd. Al is de Kuip iedere wedstrijd uitverkocht, dan nog maakt Feyenoord er verlies op. Is dat wat je wilt dan ? Nou mooie supporter ben je dan !! Dan ben je dus één van die figuren die enkel naar zichzelf kijkt en geen ruk om de club geeft. Die kunnen we missen als kiespijn.

21 dag geleden
Okidoki
Okidoki

@Mark E. Geen van beiden. 15 jaar geleden was al duidelijk: als Feyenoord verder wil, moet er een nieuw stadion komen. Dit heeft met capaciteit, ligging en extra inkomsten te maken. Leg uit waar ik fout zit? Ben jij een "De Kuip moet blijven" fan?

21 dag geleden
Henny Verheij
Henny Verheij

Er is bij Feyenoord al jaren een wanbeleid aan de gang. Toen ik voor het eerst Feyenoord city zag, dacht ik even dat er eentje doorgedraaid was. Dit is veel te ambitieus en financieel nooit haalbaar. Er wordt te lang verkeerd omgegaan met het geld daar en nu moeten ze op de blaren zitten. Er is iemand nodig met gezond en reëel verstand, want een nieuw stadion is gewoon nodig. Alleen niet dat immense gebeuren, want dat kost een godsvermogen! Feyenoord heeft dit geld gewoonweg niet en moet een goed alternatief verzinnen. Renoveren kost ook weer miljoenen en is een tijdelijke oplossing. Ik hou van Feyenoord in hart en nieren, maar kom op zeg....denk na!

21 dag geleden
WJJ H
WJJ H

Duidelijke boodschap, het nieuwe stadion is noodzakelijk en renovatie van de kuip, welke zijn beste tijd gehad heeft, zonde van het geld net zoals de vorige renovatie. Geplaatst in een groter kader, gebiedsontwikkeling, is de enige redelijke keuze een nieuw stadion.Nostalgie en emotie zijn slechte raadgevers.

21 dag geleden
Kontactgestoord
Kontactgestoord

Een nieuw stadion, prima, maar dan wel met een solide business case. Vasthouden aan een dogma is wat dat betreft een net zo slechte raadgever.

20 dagen geleden
Wouter Lepoutre
Wouter Lepoutre

Rekenen is ook niet Iwans sterkste punt. Zoon geboren in 2014. Stadion op z’n vroegst klaar in 2027. Zoon is dan 11?🤪

21 dag geleden
Filmer
Filmer

Net als 3 wedstrijden per week. Nergens ter wereld spelen ze 3 wedstrijden per week, maar de halve voetbalwereld spreekt erover.

15 dagen geleden
gogojoob
gogojoob

Maar op zijn elfde heeft hij nog geen baard in de keel, maar in 2027 kan dat wel beginnen aan te komen. Dus dat ziet Iwan wel degelijk juist.

19 dagen geleden
Reza_058 _
Reza_058 _

Komt er ook een korte video over het nieuwe Cambuur stadion?

21 dag geleden
Torero
Torero

het meest opvallende nieuws is nog wel dat Ivan van de verschrikkelijke Pamela Anderson droomde, dat had ik toch niet achter hem gezocht... Salma Hayek en Monica Belucci FTW. Wordt het nu "hand in hand daklozen"?

21 dag geleden
hardanheavy
hardanheavy

Je moet als club ambitie tonen, absoluut. Dit plan was het echter niet. Wel ambiteus, niet realistisch. Huiswerk overdoen, opnieuw beginnen. Maar ik denk ook dat Feyenoord hier aan een potentiele ramp is ontkomen. Zoals Ivan al zei: beter ten halve gekeerd. Volgens mij zou het verbouwen van de Kuip realistischer zijn. Zoals de dingen nu zijn in het voetbal, zou je het bouwen van een nieuw stadion alleen kunnen ambieren als je minstens elk tweede seizoen vet geld ophaalt in de CL. En dat zit er voorlopig gewoon niet in. Ajax domineert en PSV zit daar in de regel kort achter, al verliezen ze terrein op Ajax. Zelfs al haalt Nederland dat begeerde tweede ticket, dan is het nog lang niet gezegd dat buiten die twee grootste, andere clubs daar structureel om kunnen spelen. Clubs als AZ, Utrecht, Vitesse maken de potentiele spoeling dun.

21 dag geleden
Rogier B
Rogier B

Iwan moet niet alsof ie een hetero is.

21 dag geleden
Coco
Coco

Kan iemand bevestigen dat dit hele zooitje 40miljoen heeft gekost. Zonder überhaupt te bouwen? Wel absurd hoor hoe er daar met geld wordt om gegaan. Heb mij als Ajacied jaren geïrriteerd dat er 60/80/120 mil op de bank stond en niks speciaals kwam. Nu begrijp ik dat ze die buffer wilde opbouwen.

21 dag geleden
Madyan _013
Madyan _013

Nee. Feyenoord heeft vgm afgesproken met Goldman Sachs dat als er geen FC wordt gebouwd, dat er 30 miljoen moet worden terugbetaald aan Goldman Sachs. Feyenoord zelf moet 5 miljoen betalen aan GS en vgm 25 miljoen aan Stadion Feijenoord N.V.

21 dag geleden
Michel Vaillant
Michel Vaillant

Schouders eronder en verder met een nieuwe bouwer zoeken. De Kuip renoveren is kansloos. Verder een goed en verstandig verhaal van de RvC.

21 dag geleden
Anti Classy
Anti Classy

Hoe is renoveren kansloos?

21 dag geleden
Blankstad, alleen met een pasje
Blankstad, alleen met een pasje

Ze zijn verrast 🤩. Over 10 jaar zijn de kosten verdubbeld… Wat een amateurs!!!

21 dag geleden
Frederik van der Meijden
Frederik van der Meijden

gewoon de kuip vernieuwen, zo moeilijk is het niet

21 dag geleden
Giblix Studio
Giblix Studio

gewoon die kuip met de grond gelijk maken en een nieuw groter en beter stadion bouwen bedoel je. anders blijf je maar kwakkelen en zal er nooit vooruitgang geboekt worden.

20 dagen geleden
Bjorn Hiep
Bjorn Hiep

Dat stadium zijn we al gepasseerd, een jaar of tien geleden. Aan de huidige kuip valt weinig meer te renoveren. Je kan de buitenkant wel oplappen, maar ook de interne constructie is inmiddels 80 jaar oud. De kosten om dit renoveren zijn hoger dan het bouwen van een nieuw stadion. Tel daarbij op dat je dan als club drie jaar lang geen toeschouwers meer kan ontvangen. Dus sorry maar dat is mission impossible. Zeer jammer dat een select groepje "fans" dat blijkbaar niet onder ogen kan zien. Enkel een volledig nieuw stadion kan de club redden, het is voor de echte fans dan ook te hopen dat er in Rotterdam snel knopen worden doorgehakt en beginnen met bouwen. Geen woorden maar daden, zou ik zeggen !!

21 dag geleden
tatta
tatta

Niet genoeg

21 dag geleden
Lord Park III
Lord Park III

Ik weet niet zeker of zn zoon in 2027 al een baard heeft, maar in ieder geval al wat haar op zn balletjes

21 dag geleden
Thomas Jefferson
Thomas Jefferson

hebben een boeteclausule dat ervoor zorgt dat ze 30 miljoen moeten ophoesten anders zal de 'volgende kuip' in handen zijn van de investeerder goldman sachs

21 dag geleden
Henk
Henk

dit is een partij fakenews

10 dagen geleden
Punt van de Komma
Punt van de Komma

Het handelsmerk van Goldman Sachs. Dat is dezelfde bank die begrotingen van europese landen beheren, waaronder die van Nederland en dezelfde bank die ziek veel geld verdienden in de crisis van 2008....De bank die wanneer je schulden hebt je nog verder in de problemen werkt....Er is een rede waarom er Amerikaanse investeerders klaar staan, Goldman sachs sloopt Feijenoord zodat het voor een spotprijs opgekocht kan worden. Wel zonde van zo een club

21 dag geleden
Rins Lukasse
Rins Lukasse

Een zoon die in 2014 is geboren is in 2027 elf jaar oud? Hoe doe je dat precies? :)

21 dag geleden
Te oud voor een hippe naam
Te oud voor een hippe naam

tsjah.. gelukkig heeft ie geen baan waarbij je goed met cijfers moet zijn.

21 dag geleden
Rins Lukasse
Rins Lukasse

Elf en een baard is overigens ook best een prestatie.

21 dag geleden
Joris Alkmaar
Joris Alkmaar

Misschien heeft het dak van AZ ook nog meegespeeld bij de BAM. Dat project heeft 2x zo lang geduurd als eerst gedacht en is ook veel duurder uitgevallen voor de BAM, terwijl AZ een akkoord had over een bepaald bedrag.

21 dag geleden
gogojoob
gogojoob

BAM heeft al een enorme zeperd van meer dan 92 miljoen euro verlies moeten slikken met de nieuwe zeesluis bij IJmuiden. Met het aannemen van de oorspronkelijke bouwsom hier zou BAM eerder failliet gaan dan Evergrande.

19 dagen geleden
Henk De Jong
Henk De Jong

@Mao LongDong de valkuil is dat als mensen iets graag willen ze onrealistisch optimistisch zijn. Daarbij worden regels vaak strenger en worden eisen verhoogt.

20 dagen geleden
Mao LongDong
Mao LongDong

@Punt van de Komma Berovingsdilemma. Slim van die bedrijven, maar het lijkt me dat iedere halve zool van een manager met een Havo-diploma daar toch niet intrapt.

21 dag geleden
Punt van de Komma
Punt van de Komma

@Te oud voor een hippe naam heeft niks met BAM te maken, dit flikken al dit soort bedrijven. Dit soort grote projecten worden altijd lager begroot....Zodra ze eenmaal zijn begonnen en halverwege al door de begroting heen zijn kunnen de partijen niet meer stoppen en nemen ze de hogere kosten maar voor lief..

21 dag geleden
Te oud voor een hippe naam
Te oud voor een hippe naam

BAM is KUT

21 dag geleden
Joey
Joey

Barcelona moet trouwens ook niet doen alsof het Barcelona is als je kijkt waar die nu staan 😂

21 dag geleden
lsm ls
lsm ls

@Frank ze moesten wel als je zag wat er rond liep jaren lang en als je wist hoeveel telefoontjes en bods er op tafel lagen moest je wel

16 dagen geleden
GDB
GDB

Desalniettemin is Espai Barça waarschijnlijk eerder af dan Feyenoord City

21 dag geleden
Frank
Frank

Barçelona heeft er qua onrealistische dure salarissen een puinhoop van gemaakt.

21 dag geleden
Naj _Z
Naj _Z

Barcelona is zelden financieel valide geweest, dus het is sowieso geen goed voorbeeld. Real Madrid trouwens ook niet.

21 dag geleden
Sit-ins For sithis
Sit-ins For sithis

Fc Goldman Sachs

21 dag geleden
Real Estate Invest bvba
Real Estate Invest bvba

First

21 dag geleden
Blankstad, alleen met een pasje
Blankstad, alleen met een pasje

@JeroenZM - Een scherpe en goede reactie! Een boomer is idd ook gewoon een hond.

21 dag geleden
JeroenZM
JeroenZM

Is dat echt nog een ding, dat first? Moet er niet 'ok boomer' staan ofzo

21 dag geleden
Blankstad, alleen met een pasje
Blankstad, alleen met een pasje

Gefeliciteerd maaghond! 👋🥳👌

21 dag geleden
Hendrik Janssen
Hendrik Janssen

@Jones 3rd

21 dag geleden
Jones
Jones

2nd

21 dag geleden

Volgende

De Ultieme Moderne Buitenspeler: Neymar, Salah of Mbappé?

1:23:12

VI LIVE: Alles Over Deadline Day In Onze Transferdeadline Show!

3:33:00

Would you swim in a canal 🤢

1:00

Would you swim in a canal 🤢

MasFace

Weergaven 16 mln.

OUR HOUSE STORY...

1:6:57

OUR HOUSE STORY...

The ACE Family

Weergaven 3,7 mln.

The Paradox of Choice, Barry Schwartz

1:16:47

The Paradox of Choice, Barry Schwartz

Claremont McKenna College

Weergaven 49K

How Imaginary Numbers Were Invented

23:29

How Imaginary Numbers Were Invented

Veritasium

Weergaven 9 mln.

Would you swim in a canal 🤢

1:00

Would you swim in a canal 🤢

MasFace

Weergaven 16 mln.

OUR HOUSE STORY...

1:6:57

OUR HOUSE STORY...

The ACE Family

Weergaven 3,7 mln.

JEDYNY WYWIAD PO FINALE SOROKO: SIEDZIAŁEM 10 LAT!

2:27

JEDYNY WYWIAD PO FINALE SOROKO: SIEDZIAŁEM 10 LAT!

MMA-bądź na bieżąco

Weergaven 393K

ARTETA GAVE ME A TRIAL! SIGNING FOR ARSENAL?! 😳🔴

7:55

ARTETA GAVE ME A TRIAL! SIGNING FOR ARSENAL?! 😳🔴

F2Freestylers - Ultimate Soccer Skills Channel

Weergaven 2,7 mln.

Highlights | Resumo: Belenenses SAD 0-7 Benfica (Liga 21/22 #12)

4:36

Zlatan Ibrahimović - Thug Life #mustwatch

0:17

Zlatan Ibrahimović - Thug Life #mustwatch

Be Wiser Clips

Weergaven 2,4 mln.

Man United vs Arsenal | Match Day Live

2:21:34